تعمیرگاه ستفیکس

تقدیر از دانشمندان ایرانی برنده جایزه کامستک ۲۰۲۱

تقدیر از دانشمندان ایرانی برنده جایزه کامستک ۲۰۲۱

تعمیرکار: دو دانشمند ایرانی برنده جایزه کامستک (کمیته دائمی همکاری­های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی) مورد تقدیر قرار گرفتند.



به گزارش تعمیرکار به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد مصطفی(ص)، مهدی صفاری نیا مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در مراسم اعطای جوایز برندگان ایرانی جایزه کامستک(COMSTECH) که بامداد امروز با حمایت بنیاد مصطفی(ص) در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد اظهار داشت: برمبنای توافق نامه انجام شده این بنیاد با کمیته دایمی همکاریهای علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک)، فرصت های تحقیقاتی به دانشمندان جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام ارائه می شود.
صفاری نیا اضافه کرد: بنیاد مصطفی(ص) به عنوان یک نهاد بین المللی غیردولتی فعال است که با اهمیت ترین برنامه آن برگزاری دوسالانه جایزه مصطفی(ص) و نیز برگزاری سالانه برنامه های دیگر برای توسعه علمی در سطح دانشگاه ها و مراکز علمی است.
وی با اعلان اینکه توافق نامه جامعی بین بنیاد مصطفی(ص) و کامستک امضا شده است، اشاره کرد: بر طبق این توافقنامه بنیاد مصطفی(ص) به عنوان حلقه واسط در خدمت کامستک است تا برنامه همکاری توسعه علم و فناوری در جهان اسلام را انجام دهد.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) تصریح کرد: این بنیاد در امتداد هم افزایی و ارتقای ظرفیت فعالان علم و فناوری و نوآوری جهان اسلام و بمنظور نقش آفرینی موثر در تحقق تمدن نوین اسلامی و با هدف پرورش نسل جوان و ظرفیت سازی این نسل در تولید علم و فناوری متناسب با ارزشها و نیازهای جامعه اسلامی، طرح پشتیبانی از فرصت های تحقیقاتی دانشمندان جوان را با همکاری موسسات علمی و پژوهشی معتبر جهان اسلام و مراکز تحقیقاتی شرکت های معتبر در کشورهای اسلامی به اجرا درآورده است.
صفاری نیا افزود: در این طرح پشتیبانی از دانشجویان و فناوران و اساتید جوان دانشگاه های متقاضی استفاده از فرصت های تحقیقاتی کوتاه مدت مورد نظر است. در امتداد توافق انجام شده، اجرای برنامه فرصت های تحقیقاتی دانشمندان جوان شروع شده است. این برنامه برای دانشمندان زیر ۴۵ سال جهان اسلام است و فرصت تحقیقاتی برای هر فرد منتخب در مرکز میزبان بین ۶ تا ۱۲ ماه در نظرگرفته شده است.
وی همین طور گفت: همکاری و توسعه علم و فناوری در کشورهای اسلامی، سیاست گذاری، ظرفیت سازی و فرصت سازی، تشویق دانشجویان و فناوران و اساتید، نهادینه کردن ارتباطات و همکاریهای علمی و تبادل دانش بین المللی همچون اهداف این برنامه همکاری است.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) اظهار داشت: ارتقای برند بین المللی و جایگاه موسسه میزبان در رتبه بندی های جهانی، توجه به اولویت های علمی و فناوری مرکزی میزبان و کمک به حل مسایل آن بواسطه نخبگان در سطح بین المللی، ایجاد ظرفیت برای دانشجویان و اساتید مرکز میزبان برای بهرهمندی از ظرفیت سایر کشورها، جذب اساتید و دانشجویان ممتاز بین المللی در دانشگاه نیز همچون مزایای همکاری در این طرح برای موسسه میزبان است.
صفاری نیا اشاره کرد: همین طور بسترسازی برای تعریف همکاریهای علمی و فناوری در عرصه بین المللی، راه اندازی دبیرخانه اجرائی طرح، فراخوان پذیرش متقاضیان، ارزیابی و معرفی برگزیدگان، تسهیل در تامین هزینه سفر (رفت و برگشت) برگزیدگان، استفاده از امکانات آزمایشگاهی همچون خدمات بنیاد برای اجرای این طرح به مراکز میزبان است.
به گزارش تعمیرکار به نقل از مهر، جوایز کامستک بصورت دوسالانه در ۹ رشته تخصصی شامل یک عمر تلاش در ارتقای رشته زیست شناسی، یک عمر تلاش در ارتقای رشته شیمی، جایزه محقق جوان، جایزه بهترین کتاب علمی، جایزه بهترین پتنت (ثبت اختراع) علمی، جایزه بهترین مقاله علمی در رشته زیست شناسی، جایزه بهترین مقاله در رشته شیمی جایزه بهترین مقاله در ریاضیات و جایزه بهترین مقاله در رشته فیزیک هر دو سال یک دفعه در زمینه علوم پایه و علم و فناوری برای قدردانی از پژوهشگران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی اعطا میشود. هر جایزه شامل یک گواهی، مدال افتخار و جایزه نقدی است.
این کمیته جوایز ویژه ای به دانشمندان مقیم و شاغل در کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی اعطا می کند که کارهای پژوهشی بهادار ای انجام داده باشند. جایزه کامستک یکی از جوایز معتبر علمی برای پژوهشگران کشورهای اسلامی است.
کامستک با هدف افزایش همکاریهای علمی و ارتقای سطوح ارتباطات علمی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی تأسیس شده است. این کمیته با هدف و تاکید بر توسعه آموزش های تکمیلی، سرمایه گذاری در بخش تحقیقات، توجه ویژه به فناوری اطلاعات، مبادله اطلاعات میان کشورهای اسلامی و جلوگیری از فرار مغزها شکل گرفته است.
در اختتام این مراسم جایزه کامستک به علی اکبر موسوی موحدی استاد دانشگاه تهران و اسمعیل قوانلو استاد دانشگاه شیراز اعطا شد.


منبع:

1401/05/02
09:36:06
5.0 / 5
402
تگهای خبر: خدمات , راه اندازی , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
لینک دوستان تعمیركار
SetFix تعمیرکار