تعمیرگاه ستفیکس
پژوهشگران آمریكایی پی بردند؛

كشف نقطه ضعف جدیدی در كروناویروس برای از بین بردن آن

كشف نقطه ضعف جدیدی در كروناویروس برای از بین بردن آن

به گزارش تعمیرکار پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند پروتئینی که به محافظت از ماده ژنتیکی کروناویروس کمک می نماید، می تواند نقطه ضعفی برای از بین بردن آن باشد.


به گزارش تعمیرکار به نقل از ایسنا و به نقل از مجله Cell، پروتئینی که به نظر می آید برای تکثیر و گسترش کووید-۱۹ لازم باشد، یک ضعف بالقوه به حساب می آید که درمان های آینده می توانند آنرا هدف قرار دهند.
پژوهشگران اعتقاد دارند که این مولکول که با نام "پروتئین تراپوسته ای ۴۱ ب" (TMEM41B) شناخته می شود، می تواند به شکل گیری غشای چربی بیرونی که به محافظت از ماده ژنتیکی ویروس هنگام تکثیر آن می پردازد، کمک نماید.
پژوهش جدیدی که در "دانشگاه نیویورک" (NYU) انجام شده است، نشان داده است که TMEM41B، برای تکثیر کروناویروس ضروریست.
پژوهشگران در مجموعه ای از آزمایش ها، نحوه تولید مثل کروناویروس در سلول های آلوده را با فرآیندهای مشابه آن در انواع کشنده "فلاوی ویروس ها" (Flavivirus) همچون آن دسته از ویروس ها که به بروز تب زرد، ویروس نیل غربی و ویروس زیکا منجر می شوند، مقایسه کردند. آنها همینطور نحوه تولید مثل کروناویروس را در سلول های آلوده، با سه نوع فصلی آن که به بروز سرماخوردگی منجر می شوند، مقایسه کردند.
"جان پواریر" (John Poirier)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: پژوهش ما، اولین شواهد را در مورد TMEM41B بعنوان یک عامل اصلی در ایجاد عفونت ناشی از فلاوی ویروس ها و بخصوص کروناویروس عرضه می دهد.
وی ادامه داد: اولین گام مهم برای مقابله با یک بیماری جدید مانند کووید-۱۹، نقشه برداری از چشم انداز مولکولی است تا اهداف احتمالی در مقابله با آن مشخص شوند. مقایسه یک ویروس تازه کشف شده با دیگر ویروس های شناخته شده، می تواند ما را به کشف صدمه پذیری های احتمالی ویروس جهت استفاده در درمان های آینده امیدوار کند.
پواریر افزود: باآنکه TMEM41B هم اکنون برای متوقف کردن کروناویروس، مد نظر ما قرار دارد اما نتایج پژوهش ما، بیشتر از صد پروتئین دیگر را شناسایی کرده اند که می توان از آنها بعنوان اهداف بالقوه دارویی بهره برد.
پژوهشگران در این پروژه، از ابزار ویرایش ژن استفاده کردند تا ژن های موجود در سلول های آلوده به ویروس هایی همچون کووید-۱۹ را غیرفعال کنند. سپس، اثرات مولکولی غیرفعال شدن هر کدام را با بر توانایی تکثیر شدن ویروس مورد بررسی قرار دادند.
پواریر اظهار داشت: برای تشخیص این که آیا جهش های TMEM41B مستقیما به محافظت در مقابل کووید-۱۹ منجر می شوند یا خیر، باید پژوهش های بیشتری صورت بگیرد.
وی ادامه داد: موفقیت گروه پژوهشی ما برای ترسیم نقاط مولکولی مورد نظر در کروناویروس می تواند الگویی برای دانشمندان سراسر جهان باشد تا به مقابله با انتشار ویروس ها در آینده بپردازند.




1399/09/21
13:05:36
5.0 / 5
1058
تگهای خبر: تشخیص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
SetFix تعمیرکار