تعمیرگاه ستفیکس

آغاز آزمایشی تولید بدون کارخانه در کشور

آغاز آزمایشی تولید بدون کارخانه در کشور

تعمیرکار: مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی صنعت، معدن و تجارت از شروع آزمایشی طرح تولید بدون کارخانه در استانهای تهران و قم اطلاع داد.



باشگاه خبرنگاران جوان - مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی صنعت، معدن و تجارت از شروع آزمایشی طرح تولید بدون کارخانه در استانهای تهران و قم اطلاع داد و اظهار داشت: این طرح در امتداد تسهیل سرمایه گذاری برای تولید و افزایش تولید در کشور با رفع موانع، به شکل آزمایشی شروع شده و از این پس یک واحد تولیدی-صنعتی می تواند با چندین پروانه بهره برداری متفاوت، به تولید کالا بپردازد.

سید عباس حسینی مشاور وزیر صمت، با اشاره به اینکه افزایش ظرفیت تولید، راهکار مؤثری برای مواجهه با رکود و تورم است، اضافه کرد: دولت با جدیت از سرمایه گذاران، تولیدکنندگان و صادرکنندگان حمایت می کند چونکه به صورت مستقیم در رشد اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی اثرگذار است.

مدیرکل حوزه وزارتی صمت با اشاره به این که طرح تولید بدون کارخانه زمینه ساز آن می شود که فعالین صنعتی بتوانند با سهولت و سرعت بیشتری نسبت به افزایش ظرفیت تولید و توسعه خطوط جدید اقدام نمایند، اشاره کرد: اجرای این سیاست علاوه بر تسهیل امور اداری، به رشد سرمایه گذاری، گسترش زیرساخت های تولیدی و افزایش اشتغال هم کمک شایانی خواهد نمود.

منبع: وزارت صمت


منبع:

1404/07/28
10:56:03
5.0 / 5
5
تگهای خبر: اقتصادی , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت تعمیرکار در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
لینک دوستان تعمیركار
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

SetFix تعمیرکار