هوش مصنوعی تولید بستنی را متحول می کند
به گزارش تعمیرکار، یک شرکت بستنی سازی مقرر است از هوش مصنوعی استارت آپ شیلیایی NotCo برای تغییر فرمول محصولات و همینطور خلق بستنی های جدید استفاده نماید.
به گزارش تعمیرکار به نقل از رویترز، مگنوم تصمیم دارد با بهره گیری از هوش مصنوعی NotCo میزان کالری در بستنی را بررسی کند و محصولات جدید گیاهی بسازد و علاوه بر آن به مدیریت افزایش هزینه های کالا هم کمک نماید. به قول مدیر ارشد پژوهش، طراحی و نوآوری شرکت بستنی سازی مگنوم مشتریان می خواهند از بستنی لذت ببرند اما به دنبال وعده های کوچکتر و محصولات حافظ محیط زیست تری هستند. مگنوم که برنده ای بن اند جری و کورنتو را هم در بر می گیرد یکی از ۱۲ شرکت تولید کننده کالای مصرفی است که برای تحول محصولاتش با NotCo همکاری می کند. طی چند سال قبل بیشتر تولید کنندگان مواد غذایی از هوش مصنوعی این شرکت برای واکنش سریع تر به تغییر ذائقه مشتریان بهره برده اند. شرکت ها از فناوری NotCo جهت یافتن جایگزین هایی برای رنگ های مصنوعی، کاهش میزان شکر و خلق طعم های محبوبی مانند شکلات دوبی استفاده می نمایند.
به قول مدیر ارشد پژوهش، طراحی و نوآوری شرکت بستنی سازی مگنوم مشتریان می خواهند از بستنی لذت ببرند اما به دنبال وعده های کوچکتر و محصولات حافظ محیط زیست تری هستند.
منبع: تعمیركار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت تعمیرکار در مورد این مطلب