توسط دانش بنیان ها محقق شد؛
طراحی سامانه هوشمند رگولاتوری درخواست حمل بار در کشور
تعمیرکار: به گزارش تعمیرکار، سامانه رگولاتوری درخواست حمل بار با حمایت ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته در یک شرکت دانش بنیان طراحی شد.
به گزارش تعمیرکار به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، علی اکبر کرمی، بنیانگذار و مدیرعامل مجموعه دانش بنیان شبکه جامع رانندگان شجران (بارپین) اظهار داشت: این شرکت که از حدود هفت سال پیش کار خویش را شروع کرده و در حوزه زیرساخت سامانه های حمل و نقل جاده ای کالا فعالیت دارد در سه سطح محصول تولید می کند. یکی از این سطوح، سطح ملی است و قراردادی که با معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان راهداری برای توسعه سامانه رگولاتوری حمل و نقل جاده ای داریم.
کرمی در ادامه اضافه کرد: سطح دوم فعالیت این مجموعه در حوزه پایانه های مجازی و راه اندازی سیستم های اعلان بار و نوبت دهی هوشمند در سرتاسر کشور است. سطح سوم فعالیت ما هم سامانه های لجستیکی صنایع است؛ از زمانیکه یک کالا توسط صنایعی مانند صنایع پتروشیمی، فولاد، معادن و صنایع غذایی به فروش می رسد تا وقتی که کالا تحویل داده می شود، فرآیند لجستیک آنها در سامانه بارپین صورت می گیرد.
وی در مورد اهداف سامانه مدیریت لجستیک ویژه صنایع و صاحبان بار عنوان کرد: ایجاد بستر ارگانیکی صنعت لجستیک، بالا بردن بهره وری ناوگان بار در کشور با هدف پایدارسازی حمل و نقل، تأمین و توزیع بموقع ناوگان حمل بار با جدید ترین فناوری ها، توانمند کردن انفورماتیکی شرکتهای حمل و نقل برای کمک به اجرای تعهدات و تخصیص حداکثری ناوگان همچون اهداف در نظر گرفته شده است.
به گفته کرمی، توانمندسازی نرم افزاری صنایع برای مدیریت هوشمند، آنلاین و یکپارچه لجستیک داخل و بیرون از مجتمع و حذف کاغذ از فرایند لجستیکی صنایع از اعلام بار به باربری ها تا صدور و تحویل اسناد حمل و تحویل بار از دیگر اهدافی است که به واسطه ایجاد این سامانه دنبال می شود.
وی با تکیه بر این که ایده سامانه رگولاتوری درخواست حمل بار برای اولین بار در مجموعه دانش بنیان شجران شکل گرفت، خاطرنشان کرد: ایده ایجاد این سامانه توسط این مجموعه و در تعامل با وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری شکل گرفت. زمانیکه این مورد را با دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته و در بین گذاشتیم، همزمان با دوره انتشار کرونا بود که مورد استقبال قرار گرفت و در نهایت در این رابطه تفاهمنامه ای بین معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان راهداری کشور منعقد گردید.
مدیرعامل مجموعه دانش بنیان شبکه جامع رانندگان شجران در ادامه اظهار امیدواری کرد که انتقال دانشی که توسط این مجموعه صورت می گیرد به سازمان راهداری کمک نماید تا بتواند به اهداف بالایی در صنعت حمل و نقل برسد.
افزایش بهره وری و پایدارسازی صنعت حمل و نقل
کرمی در مورد بزرگترین دستاورد این مجموعه هم اظهار داشت: یکی از اهدافی که بارپین به دنبال آن بوده و به بخشی از آن دست پیدا کرده، ایجاد یک زیرساخت هوشمند حمل و نقل جاده ای کالا در نظم دهی و جریان داده ای حمل و نقل و توسعه سامانه تنظیم مقرراتی و رگولیشن برای سازمان راهداری است که امیدواریم بتواند کمک موثری را در افزایش قدرت حاکمیت سازمان راهداری در اکوسیستم حمل و نقل و تنظیم مقررات و قوانین پایدار و هوشمندانه داشته باشد.
وی یکی دیگر از اهداف اصلی مجموعه دانش بنیان بارپین را افزایش بهره وری و پایدارسازی صنعت حمل و نقل، ذکر و تصریح کرد: در همین رابطه تلاش کردیم در تعامل با صنایع، شرکتهای دانش بنیان، بازارگاه ها و مجموعه های حمل و نقل یک تعامل دو طرفه و چند جانبه ایجاد نماییم که بتوانیم به این هدف بزرگ که بهره وری صنعت حمل و نقل جاده ای کالا است، دست یابیم.
حمایت های معاونت علمی در جهت توسعه سامانه
کرمی در ارتباط با حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان از این طرح اظهار داشت: به باعث قراردادی که با معاونت علمی ریاست جمهوری و ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته داریم، مبلغی را بابت توسعه سامانه رگولاتوری در اختیار ما قرار دادند. همینطور جهت شرکت در نمایشگاه های داخل کشور چندین مورد کمک را از جانب این نهادها دریافت کرده ایم. یک نوبت هم برای حضور در نمایشگاه صنعت حمل و نقل استانبول، معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی کمک هایی را در اختیار بارپین قرار دارند که جای تشکر دارد.
وی در انتها در مورد اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم این مجموعه هم اظهار داشت: به صورت مستقیم ۳۲ نفر در این شرکت مشغول به کار هستند؛ در عین حال بارپین قراردادهایی را با انجمن های صنفی و شرکتهای بومی استان ها دارد که این نمایندگی ها و قراردادها هم باعث اشتغال غیرمستقیم برای بیشتر از ۱۰۰ نفر شده است.
منبع: setfix.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب