تعمیرگاه ستفیکس
خوانساری مطرح كرد؛

آخرین آمار استفاده کاربران از پیامرسان های بومی در روزهای اربعین

آخرین آمار استفاده کاربران از پیامرسان های بومی در روزهای اربعین

به گزارش تعمیرکار، رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران اظهار داشت: در یک ماه گذشته از کشور عراق حدود 740 هزار نفر از پیامرسان بله و حدود 1 میلیون و 300 هزار نفر از پیامرسان روبیکا بهره برده اند.



به گزارش تعمیرکار به نقل از مهر، محمد خوانساری رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در یکی از پیام رسان های بومی در مورد آمار استفاده کاربران و زائرین اربعین سالجاری از پیام رسان های بومی اظهار داشت: زائرین اربعین سال جاری با ابزارهای فناورانه دسترسی بهتری به خدمات داشتند و یکی از آنها خدمات بر بستر پیام رسان های داخلی بود بگونه ای که در یک ماه گذشته از کشور عراق حدود ۷۴۰ هزار نفر از پیام رسان بله و حدود ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از پیام رسان روبیکا بهره برده اند.
وی اضافه کرد: تماس های صوتی و تصویری روزانه این پیام رسان ها افزایش حدود ۳ برابری داشته و در «روبیکا» از ۴ میلیون به بیشتر از ۹ میلیون رسید، این عدد در «بله» از حدود ۶۰۰ هزار تماس روزانه به بیشتر از ۲ میلیون افزوده شد و در «سروش پلاس» به ۸۰۰ هزار پیام روزانه رسید.
خوانساری در ادامه خاطرنشان کرد: بیشتر از ۴۹۰ هزار نفر هم ارز اربعین خویش را از راه «بله» دریافت کرده اند. آی گپ و گپ هم در خدمت رسانی به زائرین فعال بودند و تماس کاربران خویش را روزانه منتقل کردند.
وی در انتها اظهار داشت: امیدوارم با افزایش کیفیت و تنوع خدمات بر بستر پیام رسان های داخلی، شاهد توسعه کاربری آنها در آینده نه چندان دور باشیم.


منبع:

1402/06/28
21:45:42
5.0 / 5
373
تگهای خبر: خدمات , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت تعمیرکار در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
لینک دوستان تعمیركار
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

SetFix تعمیرکار