تولید بهبوددهنده ژلی فرآورده های آردی توسط محققان کشور
به گزارش تعمیرکار، یک شرکت دانش بنیان موفق به بومی سازی دانش فنی و تولید بهبوددهنده ژلی فرآورده های آردی شد.
به گزارش تعمیرکار به نقل از یک صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت، مهدی داودی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان اظهار داشت: ما با تحقیق و توسعه روی انواع محصولات آردی تولیدی درجهان بخصوص نان برمبنای فرمول ها و دانش فنی انحصاری خود، موفق به تولید بهبوددهنده ویژه نان و محصولات آردی شدیم. داودی افزود: بهبوددهنده ها یا Improvers کمپلکس ویژه ای از کلیه نیازمندی های آرد غلات برای تولید محصولات آردبر با خصوصیات مطلوب همچون بافت، رنگ عطر و طعم و ماندگاری بالا است. مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: استفاده از ترکیبات بهبوددهنده در نان سبب بهبود شرایط گسترش خمیرشده زمان در آمدن خمیر را می کاهد و آنرا نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم می شود. همینطور از وارفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می کند. وی افزود: افزودن ترکیبات بهبوددهنده به خمیرنان سبب بهبود رنگ، طعم، مزه و بافت نان شده و با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان شامل میکس کردن، تخمیر و پخت، سبب بهبود کیفی محصول نهایی می شود. بهبوددهنده ها به نانوایان و تولیدکنندگان نان های صنعتی کمک می نماید تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر را با قابلیت حفظ تازگی بیشتر و تأخیر در کهنگی نان، تولید کنند، این محصول همینطور در صنایع تولید کیک و کلوچه هم به کار می آید. داودی تقویت قدرت آرد، کاهش چسبندگی آرد، افزایش راندمان خمیر نان، افزایش ماندگاری و کاهش بیاتی، افزایش نرمی و تخلخل مغز نان، افزایش مقاومت در مقابل کشش خمیر، تقویت کننده آردهای ضعیف، قابل استفاده جهت تقویت انواع آردهای سبوس دار و سفید را همچون مزایای این محصول نام برد. وی ادامه داد: برای تولید این محصول با عنایت به دانش فنی حاضر در طرح، مواد به صورت فرمولاسیون های مشخصی طراحی شده و بسته به محصول هدف به شکل پودر، ژله، مایع، یا خمیرطراحی می شود که در ارتباط با مواد پودری مواد از راه مخلوط کننده مواد پودری مخلوط می شود و بسته بندی و عرضه می شود. مواد خمیری، ژل و مایع هم متناسب با ماهیت مواد اولیه و شرایط فرایند در مخلوط کن های مناسب با یکدیگر واکنش داده می شوند. مدیرعامل شرکت به تسهیلات دریافت شده از صندوق سلامت اشاره نمود و اظهار داشت: شرکت برای تأمین بخشی از هزینه های بومی سازی دانش فنی و تولید بهبوددهنده ژلی فرآورده های آردی دو تسهیلات تولید صنعتی و تسهیلات سرمایه در گردش از این صندوق دریافت کرد. حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل این صندوق پژوهش و فناوری سلامت در ارتباط با سودآوری این طرح اظهار داشت: با عنایت به تقاضای بالای خرید و همینطور سودآوری بالای ۴۰درصد این محصول در بازار و وجود متقاضیان داخلی از طرفی و امکان صادرات به کشورهای همسایه همچون عراق و افغانستان، سودآوری تولید تضمین شده است. فرهادی اظهار داشت: با عنایت به این که کیفیت گندم و آرد تولیدی در ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی پایین تر است، کاربرد بهبوددهنده ها در جهت تولید یکنواخت و استاندارد بسیار حیاتی به نظر می آید بنابراین صندوق با هدف پشتیبانی از بومی سازی دانش فنی این طرح دو تسهیلات تولید صنعتی و سرمایه در گردش را به این شرکت دانش بنیان اعطا کرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت تعمیرکار در مورد این مطلب