تعمیرگاه ستفیکس

اندازه گیری فشار داخل چشم در فضا

اندازه گیری فشار داخل چشم در فضا

تعمیرکار: آژانس فضایی اروپا بتازگی در حساب کاربری خود در اینستاگرام ویدیویی کوتاه از انجام روش فشارسنجی چشم در ایستگاه فضایی بین المللی منتشر نموده است.


به گزارش تعمیرکار به نقل از ایسنا، در طول معاینه تونومتری چشم یا فشارسنجی چشم، فضانوردان فشار داخل چشم را با اعمال ضربه ملایم به چشم با ابزاری به نام تونومتر اندازه گیری می کنند. فشار داخل چشم، فشار مایع داخل چشم انسان است. تونومتری یکی از روش های تشخیص این فشار است. اندازه گیری این فشار، یکی از جنبه های مهم در ارزیابی بیمارانی است که در معرض آب سیاه هستند. اغلب تونومترها، این فشار را برحسب میلی متر جیوه اندازه گیری می کنند.
در چشم پزشکی، تونومتری یا فشارسنجی چشم روشی است که متخصصان چشم پزشکی جهت تعیین فشار مایع داخل چشم به کار می برند. این آزمایش یکی از مهم ترین روش ها برای تشخیص بیماری آب سیاه است. اغلب تونومترها به شکلی تنظیم شده اند که فشار داخل چشم را بر حسب میلی متر جیوه نشان دهند. روش های مختلفی جهت اندازه گیری فشار داخل چشم وجود دارد اما هم اکنون تونومتری گُلدمان یکی از پذیرفته شده ترین روش های اندازه گیری فشار داخل چشمی است.
از مزایای تونومتر گلدمن این است که دقیق ترین روش برای اندازه گیری فشار داخل چشم به شمار می آید. از معایب این روش می توان به استفاده از قطره بی حسی و وارد کردن فشار واقعی بر روی چشم که موجب آزار بیماران و خستگی کاربران می شود اشاره نمود.
بتازگی آژانس فضایی اروپا ویدیویی کوتاه منتشر نمود که در آن کایلا بارون فضانورد ناسا و یکی از خدمه هفت نفره ماموریت اکسپدیشن ۶۶ و ماموریت کرو-۳ با کمک راهنمایی تیم پزشکی در زمین درحال انجام معاینه فشار چشم بر روی ماتیاس ماورر فضانورد آژانس فضایی اروپا است.
۱۰ نوامبر سال ۲۰۲۱ ساعت ۲۱: ۰۳ به وقت منطقه زمانی شرقی(بامداد پنجشنبه ساعت ۰۵: ۳۳ به وقت ایران) فضانوردان ماموریت "کرو-۳" به ایستگاه فضایی بین الملی رفتند. طی این ماموریت چهار فضانورد ناسا به اسامی "راجا چاری"، "توماس مارشبورن"، "کایلا بارون" و یک فضانورد آژانس فضایی اروپا به نام "ماتیاس ماورر" برای انجام یک ماموریت شش ماهه به ایستگاه فضایی بین المللی رفتند.
این سومین ماموریت عملیاتی سرنشین دار اسپیس ایکس برای ناسا بعنوان قسمتی از برنامه خدمه تجاری این سازمان فضایی است. مقرر است هر ماموریت، همچون کرو-۳، حدودا شش ماه به طول بینجامد و اسپیس ایکس مسئول پرتاب فضانوردان و همین طور بازگرداندن آنها به زمین است. مقرر است فضانوردان ماموریت کرو-۳ نیز بهار سال ۲۰۲۲ به زمین بازگردند.



منبع:

1400/12/16
10:11:55
5.0 / 5
461
تگهای خبر: تشخیص , تنظیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
SetFix تعمیرکار