تعمیرگاه ستفیکس

هوش مصنوعی برای شرکت داروسازی نانوذرات مناسب انتخاب می کند

هوش مصنوعی برای شرکت داروسازی نانوذرات مناسب انتخاب می کند

به گزارش تعمیرکار، یک شرکت فرانسوی می خواهد به نخستین شرکت دارویی تبدیل گردد که از هوش مصنوعی برای انجام تحقیق و توسعه استفاده می نماید.



به گزارش تعمیرکار به نقل از مهر، Plai نام برنامه هوش مصنوعی شرکت سانوفی است که این شرکت به دنبال ادغام آن در برنامه ها و فعالیتهای تحقیق و توسعه خود است. سانوفی می خواهد کارایی بخش تحقیق و توسعه خویش را با کمک هوش مصنوعی دو برابر افزایش دهد. این برنامه که با همکاری Aily Labs ساخته شده است، می تواند داده های زمان واقعی و همینطور نمای ۳۶۰ درجه از تمام فعالیتهای سانوفی را عرضه نماید.
Plai داده های داخلی شرکت را با سناریوهای شخصی سازی شده با مبحث « اگر این کار رو نماییم چه می شود» ترکیب کرده تا از فعالیتهای تحقیقاتی شرکت پشتیبانی کند.
راه اندازی Plai تنها یکی از مصادیق سانوفی جهت استفاده از هوش مصنوعی به منظور توسعه و تحقیقات دارویی است. پل هادسون، مدیرعامل سانوفی، در اطلاعیه ای اظهار داشت: جاه طلبی ما تبدیل شدن به نخستین شرکت داروسازی است که از هوش مصنوعی در مقیاس تجاری استفاده می نماید و به پرسنل ما ابزارها و فناوری هایی می دهد که روی اهداف تمرکز کنند و به آنها اجازه می دهد تا تصمیمات روزمره بهتری بگیرند.
هادسون اضافه کرد: این هوش مصنوعی هم اکنون قابلیت پشتیبانی از برنامه های کشف ترکیبات دارویی را داراست و برای طراحی کارآزمایی بالینی و همینطور تولید و تهیه دارو و واکسن قابل استفاده می باشد.
هوش مصنوعی به سانوفی این امکان را داده است که روند تحقیق خویش را از چند هفته تا ساعت تسریع کند. این فناوری نوآورانه همینطور توانایی سانوفی را در شناسایی هدف در حوزه های مختلف درمانی همچون ایمونولوژی، انکولوژی و عصب شناسی تقویت می کند.
سانوفی از پتانسیل هوش مصنوعی در تحقیقات mRNA بهره برده و با کمک آن موفق به ایجاد مدلهای دیجیتالی شده که می تواند بهترین نانوذرات لیپیدی را پیشبینی کند، نانوذراتی که mRNA را به سلول ها منتقل می کند. هوش مصنوعی این روند پیشبینی را از چند ماه به چند روز کاهش داده است.
بیشتر واکسن های سنتی شامل میکروب های غیرفعال یا پروتئین های میکروبی هستند که می توانند پاسخ ایمنی را در بدن گیرنده القا کنند. از سوی دیگر واکسن های RNA از مواد ژنتیکی تشکیل شده اند که یک یا چند پروتئین ویروسی را رمزگذاری می کنند. بعد از تزریق به گیرنده، سلول های میزبان آغاز به تولید پروتئین مورد نظر می کنند و سیستم ایمنی بدن را برای تشخیص آن و ایجاد پاسخ ایمنی قوی در صورت مواجهه با ویروس آماده می کند. RNA اگر به تنهایی تزریق شود، در بدن تخریب می شود، ازاین رو تحقیقات زیادی در طراحی حامل هایی انجام شده است که می توانند از RNA محافظت کنند و به تحویل RNA به سلول ها کمک کنند تا بتواند قطعاتی از پروتئین های ویروسی را تولید نماید. این شرکت نانوذرات لیپیدی بوجود آورده است که می توانند واکسن RNA را به صورت مؤثر تحویل دهند. آنها همینطور به صورت گسترده برای ایجاد نانوذرات که می توانند RNA را به سیستم های مختلف اندام در بدن تحویل دهند، کوشیده اند.

1402/03/29
12:58:33
5.0 / 5
305
تگهای خبر: تشخیص , راه اندازی , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
SetFix تعمیرکار