ورود ماهی تن گیاهی به رستوران ها از سال آینده!

ورود ماهی تن گیاهی به رستوران ها از سال آینده!

به گزارش تعمیرکار یک نوع تن جدید با پایه گیاهی از سال ۲۰۲۲ به رستوران ها می آید که جایگزین ماهی تن خام در غذاهایی نظیر سوشی خواهد شد.


به گزارش تعمیرکار به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، دفعه بعدی که به یک رستوران برای صرف سوشی رجوع می کنید، رول های تند و خوشمزه گوشت ماهی تن که همراه با بشقاب سوشی سرو می شوند، امکان دارد به هیچ وجه از گوشت ماهی نباشند. چون که شرکت "فینلس فودز"(Finless Foods) که یک شرکت متخصص در غذاهای دریایی با روش کشت سلولی است، در نظر دارد یک تن گیاهی را در سال ۲۰۲۲ روانه بازار کند.
این شرکت می گوید که با استفاده از ۹ ماده اصلی، گوشت تن گیاهی خویش را با درجه کیفی بالا و قابل عرضه در غذای سوشی طراحی نموده است. این شرکت همینطور می گوید امکان مرینت کردن این تن گیاهی هم وجود دارد.
در بیانیه این شرکت آمده است: تن ماهی گیاهی ما گزینه ای را برای مصرف کنندگانی که به علت آلرژی نمی توانند غذاهای دریایی بخورند و یا کسانی که فقط می خواهند از یک غذای دریایی بدون صید و کشتن هیچ حیوانی لذت ببرند، عرضه می دهد.
گفتنی است که برخلاف ماهی قزل آلا، تولید ماهی تن در مقیاس وسیع، چالش برانگیز است و همانطور که این شرکت اشاره نموده است، در ۵۰ سال قبل جمعیت جهانی این نوع ماهی بیشتر از ۶۰ درصد کاهش یافته است. ازاین رو با ادامه روند ویرانگری اقیانوس های کره زمین، دانشمندان انتظار دارند ماهی های کمتری برای صید پایدار مردم تا آخر قرن حاضر وجود داشته باشد.
وقتی صحبت از گزینه های گیاهی می شود، به سادگی میتوان جایگزین های گوشت گاو و خوک را یافت. اما در ماهی ها داستان متفاوت می باشد، چون که آنها فراوانی کمتری دارند و یافتن آنها هم دشوارتر است.
این تن گیاهی از سال آینده ابتدا در رستوران های ایالات متحده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.




منبع:

1400/03/19
23:31:00
5.0 / 5
269
تگهای خبر: شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
SetFix تعمیرکار