دانشمندان دانشگاه كرنل با كمك علیرضا عباسپور راد ؛

از آب، كره گرفتند

از آب، كره گرفتند

تعمیركار: دانشمندان علوم غذایی ˮدانشگاه كرنلˮ بتازگی با كمك ˮعلیرضا عباسپور رادˮ (Alireza Abaspourrad) پژوهشگر ایرانی با استفاده از آب موفق به ایجاد یك كره كم چرب شده اند.


به گزارش تعمیركار به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، كره با اینكه جزو یكی از مواد غذایی مورد علاقه خیلی از افراد به حساب می آید اما یك نكته منفی دارد و آن كالری بالای این ماده است اما دیگر جای نگرانی نیست چونكه بتازگی پژوهشگران آمریكایی با كمك "علیرضا عباسپور راد" (Alireza Abaspourrad) پژوهشگر ایرانی كره جدیدی را درست كرده اند كه كالری و چربی آن حدود یك چهارم كالری و چربی كره معمولی است.
كره جدید از حدود ۸۰ درصد آب و ۲۰ درصد روغن نباتی و مقدار كمی چربی شیر تشكیل شده است. گرچه ماده مورد نظر همانند كره، سفت نیست و كمی آبكی است اما بسیار سالم تر از كره معمولی است.
بگفته پژوهشگران، یك قاشق غذاخوری پر از این كره، ۲.۸ گرم چربی و ۲۵.۲ كالری دارد در حالی كه یك قاشق غذاخوری پر از كره های معمولی ۱۱ گرم چربی و حدودا ۱۰۰ كالری دارد.
البته امكان دارد این كره مورد علاقه همه افراد واقع نشود چونكه هم از لحاظ طعمی و هم از لحاظ ظاهری با كره معمولی متفاوت می باشد. رنگ كره مذكور برخلاف كره معمولی، سفید است.
"علیرضا عباسپور راد" پژوهشگر ارشد این مطالعه اظهار داشت: ما می توانیم پروتئین شیر یا پروتئین گیاهی را اضافه نماییم و از آنجائیكه آب مانند حامل عمل می كند، می توانیم مواد معدنی اش را تنظیم نماییم و سپس به آن ویتامین یا طعم ها را اضافه نماییم. اساساً، ما چیزی به وجود آورده ایم كه در عین حال كه همانند كره معمولی است اما چربی كمتری دارد و سالمتر است و فرمولاسیون آن نیز كاملاً متفاوت از كره معمولی است.
یافته های این مطالعه در مجله "Applied Materials and Interfaces "منتشر شد.




منبع:

1398/06/01
01:02:27
5.0 / 5
2982
تگهای خبر: تنظیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
SetFix تعمیرکار