تعمیرگاه ستفیکس

كووید-۱۹ چطور روی افراد مبتلا به اختلال خوردن تأثیر می گذارد؟

كووید-۱۹ چطور روی افراد مبتلا به اختلال خوردن تأثیر می گذارد؟

به گزارش تعمیركار محققان ˮدانشگاه نورثامبریاˮ(Northumbria University) نیوكاسل در مطالعه اخیرشان اظهار كرده اند كه چگونه شیوع كووید-۱۹ بر افراد مبتلا به اختلالات خوردن تأثیر منفی گذاشته است.


به گزارش تعمیرکار به نقل از ایسنا، مطالعه جدید محققان دانشگاه "نورثامبریا" نشان داده است که همه گیری بیماری کووید-۱۹ تاثیر منفی و عمیقی بر ۹ نفر از ۱۰ فرد مبتلا به اختلالات خوردن که طی این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته اند داشته است.
طبق گفته بیت (Beat) که یک موسسه خیریه اختلال خوردن در انگلیس است تقریباً ۱.۲۵ میلیون نفر در انگلیس مبتلا به اختلال خوردن هستند. تابحال در مورد تاثیر بیماری همه گیر کووید-۱۹ بر این جمعیت، اطلاعات کمی وجود داشت. باآنکه واضح است که شیوع کووید-۱۹ تاثیر قابل توجهی بر جمعیت جهانی دارد، تحقیقات انجام شده توسط محققان دانشکده روانشناسی دانشگاه نورثامبریا نشان داده است که این بیماری همه گیر، چالش های بیشتر و منحصر به فردی را برای افراد مبتلا به اختلالات خوردن بوجود می آورد.
یافته های این مطالعه بعد از بررسی های انجام شده تأثیر کووید-۱۹ روی گروه های صدمه پذیر مانند سالمندان و افرادی که دارای شرایط روحی وخیم هستند و از لحاظ روانی در شرایط مناسبی قرار ندارند و افرادی که مبتلا به اختلال خوردن هستند به دست آمده است.
این مطالعه علاوه بر افزایش آگاهی افراد از تاثیر این بیماری همه گیر روی مبتلایان به اختلالات خوردن، این پتانسیل را دارد که روی مقررات، راهنمایی ها و سیاست های خدمات درمانی در آینده هم تاثیر بگذارد.
در اوایل شیوع این بیماری در انگلیس هنگامیکه دولت به علت شیوع نگران کننده این بیماری قرنطینه اعلام کرد، دکتر "داون برنلی- بل"(Dawn Branley-Bell) و دکتر "کاترین تالبوت"(Catherine Talbot) افراد مبتلا به اختلال خوردن یا در حال بهبودی را در سرتاسر انگلیس مورد بررسی قرار دادند. نتایج حاکی از آن بود که اختلال در زندگی روزمره در نتیجه قرنطینه و دوری از اجتماع امکان دارد تاثیر مخربی بر حال روحی این افراد داشته باشد و تقریباً ۹ فرد از ۱۰ فرد(۸۷ درصد) مبتلا به این اختلال که مورد بررسی قرار گرفته بودند اظهار داشتند که علایم آنها در نتیجه شیوع این بیماری بیشتر شده است. بیشتر از ۳۰ درصد این افراد اظهار داشتند که علایم آنها بسیار بدتر شده است.
اختلال خوردن، نوعی اختلال در نحوه غذا خوردن است که از حالت طبیعی خارج شده است. مثلا اگر فرد از خوردن غذای کافی امتناع می کند، یا بیش از حد غذا می خورد، یا بعد از مصرف غذا مبادرت به مصرف مسهل می کند، یا عمدا استفراغ می کند و یا تلفیقی از اختلالات فوق را داشته باشد، به اختلال خوردن مبتلا شده است.
یافته ها حاکی از تأثیرات مخرب این بیماری بر تندرستی روانشناختی همچون کاهش احساس کنترل، افزایش احساس انزوای اجتماعی، افزایش خوردن بی نظم و ترتیب غذا و احساس کمبود حمایت اجتماعی است. محققان با تجزیه و تحلیل پاسخ شرکت کنندگان دریافتند که اثرات منفی امکان دارد ناشی از تغییر در زندگی افراد هم باشد چون که در این دوران آنها روال منظم زندگی خویش را ندارند و نمی توانند وقت خویش را با دوستان و خانواده بگذارنند و یا به فعالیتهای ورزشی بپردازند و مراحل درمان خویش را منظم طی کنند.
یافته های این مطالعه در مجله "Eating Disorders" منتشر گردید.




منبع:

1399/06/04
18:59:50
5.0 / 5
2039
تگهای خبر: خدمات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
SetFix تعمیرکار